Izpostavljamo

VIDEO: Namig za izlet Turistične zveze Slovenije

Ivančna Gorica, 28.05.2020


Občino Ivančna Gorica je pred dnevi obiskal in jo v spremstvu ivanških turističnih delavcev tudi dodobra raziskal predsednik Turistične zveze Slovenije, Pavle Hevka.
Ogledal si je mestno jedro v Višnji Gori s čebelnjakom in obeležjem Kranjski čebeli, Stično s Cistercijanskim samostanom in Muzejem krščanstva na Slovenskem, Ambrus, Krško jamo, Muljavo z Jurčičevo domačijo in razgledno točko Gradišče z Lavričevo kočo. V njegovem opisu doživljanja naše občine lahko najdete marsikateri namig za izlet. Turistična zveza Slovenije je razvila tudi mobilno aplikacijo Slovenski turistični vodnik, v kateri si lahko ogledate tudi nekatere znamenitosti ivanške občine.

Zahvaljujemo se vsem za gostoljubje in sodelovanje ter tudi ambasadorju Občine Ivančna Gorica Marku Vozlju za glasbeno podlago promocijskega videa.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki