Izpostavljamo

Kultura doma - Svet pravljic v KUD Janez Cigler Višnja Gora

Ivančna Gorica, 21.05.2020


Še en dokaz, da kulturno utripanje lahko zaživi tudi na daljavo, je dejavnost članov Kulturnega društva Janez Cigler, ki dvakrat tedensko polepšajo večere našim najmlajšim. Slovenske ljudske so še vedno zakon, zato vam tokrat mlada pripovedovalka Tajda Bašar predstavlja pravljico O pastirčku in debeli uši.
V KUD Janez Cigler vabijo otroke in njihove starše na skupno prebiranje pravljic. Vsak ponedeljek in sredo ob 19. uri se zberejo v Facebook skupini KUD Janez Cigler in v živo prebirajo različne pravljice. Če branje slučajno zamudite, nič ne skrbite – v skupini, ki je javno dostopna, si lahko ogledate vse posnetke tudi za nazaj.

Svoj domači bralni kotiček z vami deli družina Bašar. Pravljice prebira Špela Bašar, zadnje čase pa je vlogo pravljičarke prevzela osemletna Tajda, ki je prav skozi to dejavnost odkrila, kako zelo rada ima branje. Naj nam bo vsem zgled, tako otrokom kakor odraslim.

Vabljeni, da skupaj s Tajdo spoznate slovensko ljudsko pravljico O pastirčku in debeli uši.

Rubrika »Kultura doma-povezani na daljavo« nastaja v sodelovanju Občine Ivančna Gorica, JSKD OI Ivančna Gorica in ZKD občine Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki