Izpostavljamo

23. april – svetovni dan knjige in Noč knjige na OŠ Stična

Ivančna Gorica, 23.04.2020


Danes, 23. aprila, obeležujemo svetovni dan knjige. Glede na trenutne razmere v času epidemije, moramo na področju branja poseči tudi po virtualnih pripomočkih. Občanke in občani se lahko pridružite letošnjim aktivnostim, ki kljub karanteni potekajo ob NOČI KNJIGE 2020. Vabijo vas šolarji, straši in učitelji Osnovne šole Stična.
Tudi v času epidemije in izrednih razmer, naj ne bo ovir za stik s knjigo in z branjem. Razvijajmo svoje potenciale, bogatimo svoj besedni zaklad, naučimo se uporabnih veščin za vsakdanje življenje - knjiga nam vedno prihaja naproti.

Nočno branje bo zbujalo duha danes, 23. aprila 2020, od 19. ure dalje. Ker se letos šolarji ne morejo zbrati v šolski knjižnici, se bodo družili na spletu. OŠ stična bo objavila posnetke branja odlomkov knjig, pesmi ali kakšnega drugega besedila, ki so jih poslali učenci, njihovi starši in učitelji. Še posebej se veselimo zgodb ali pesmi, katerih avtorji so učenci in njihovi starši.

Prispevki so dostopni na spletni strani šolske knjižnice OŠ Stična na naslednji POVEZAVI.


Pridružite se nam, čaka vas veliko zanimivih prispevkov.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki