Izpostavljamo

Občina Ivančna Gorica pomagala Občini Šmarje pri Jelšah

Ivančna Gorica, 28.03.2020


Občina Ivančna Gorica in Štab CZ Občine Ivančna Gorica sta danes v občino Šmarje pri Jelšah za potrebe Doma starejših občanov Šmarje pri Jelšah dostavila 500 kosov zaščitnih pralnih mask.
S tem smo se odzvali na poziv šmarskega občinskega štaba civilne zaščite, ki vse napore usmerja v iskanje zaščitnih sredstev za zaposlene in stanovalce v tamkajšnjem domu starejših občanov. Zaščitno opremo je v imenu ivanške občine predal Sandi Prijatelj, član PGD Stična.

V preteklih dneh sta Občina in Štab CZ Ivančna Gorica poskrbela za najnujnejše potrebe po zaščitnih maskah v naši občini tako, da sta javnim zavodom, podjetjem in posameznikom razdelila 3000 zaščitnih mask, ki sta jih izdelala lokalna obrtnika. Z 200 maskami pa smo pomagali tudi občini Dobrepolje. V naslednjem tednu bomo nadaljevali z delitvijo zaščitnih mask za nujne potrebe v občini, na voljo bodo tudi za posameznike iz najbolj ranljivih skupin.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki