Izpostavljamo

Telekom Slovenije z donacijo razveselil oskrbovance Doma starejših občanov Grosuplje

Ivančna Gorica, 27.03.2020


V izjemnih okoliščinah, v katerih smo se znašli, je povezanost še toliko bolj pomembna za vse, ki dneve preživljajo stran od svojih najbližjih. V ta namen je Telekom Slovenije, vsem domovom za starejše po Sloveniji ponudil 3-mesečni najem treh mobilnih naprav, s katerimi lahko oskrbovancem omogočijo brezskrbno komunikacijo s svojci prek klicne in video povezave.
Po besedah direktorice Doma starejših občanov Grosuplje mag. Marte Gašparovič, so mobilne naprave že prejeli in imajo vzpostavljene povezave za pogovor s stanovalci. Poleg vzpostavljenih telefonskih številk za pogovor s stanovalcem doma, so v teh kriznih časih pričeli z izdajanjem glasila »Koronček«. To je njihov interni informator, preko katerega se z varovanci družijo, bodrijo in kratkočasijo. »Trudimo se, da so naši stanovalci dobro razpoloženi. Ob lepem vremenu pa še vedno organiziramo nadzorovane sprehode po našem ograjenem vrtu«, je povedala direktorica DSO Grosuplje. Ob tej priložnosti se občini Ivančna Gorica hvaležno zahvaljuje za poslano pomoč v zaščitnih maskah, saj jim le-te omogočajo, da še dodatno zaščitijo stanovalce doma. Po trenutnih podatkih so v domu še vsi brez okužbe.

Kontaktni številki za pogovor s stanovalci je na voljo vsak delavnik med 9. in 12. uro na naslednjih telefonskih številkah:
  • za pogovor s stanovalcem DSO Grosuplje: 051 216 815 ali 051 216 822 in
  • za pogovor s stanovalcem enote Loški Potok: 051 216 800.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki