Izpostavljamo

Otroci vrtca Marjetica povabili župana na tradicionalni slovenski zajtrk

Ivančna Gorica, 08.11.2019


Prihodnji petek, 15. novembra, bo na Dan slovenske hrane, po šolah in vrtcih, potekal tradicionalni slovenski zajtrk. Glavni namen obeležitve je podpora slovenskim pridelovalcem in predelovalcem hrane ter spodbujanje lokalne samooskrbe s kakovostno hrano iz lokalnega okolja.
Tradicionalnega slovenskega zajtrka, ki ga vsako leto pripravijo tudi v vseh enotah Vrtca Ivančna Gorica, se udeleži tudi župan Dušan Strnad. Letošnje vabilo je prav posebno, saj so ga na sedežu občine obiskali otroci z vzgojiteljicama iz skupine Pikapolonica Vrtca Marjetica iz Ivančne Gorice. Župan se je povabila razveselil in obljubil, da se bo zajtrka z otroci z veseljem udeležil.

Naj dodamo, da bomo tega dne v občini Ivančna Gorici pripravili prav posebno praznovanje kranjski čebeli. Več o tem pa na naslednji povezavi: Jubilej kranjske čebele.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki