Izpostavljamo

Na Ljubljanskem maratonu navdušili Barbara Trunkelj in učenka OŠ Stična Pia Lebar

Ivančna Gorica, 30.10.2019


24. Ljubljanskega maratona, ki je potekal minulo nedeljo, so se ga številčno udeležili tudi občani Ivančne Gorice. Med najboljšimi tekačicami je bila ponovno gorska tekačica Barbara Trunkelj iz Znojil pri Krki, ki je 42-kilometrsko razdaljo pretekla s časom 3:00:30 in zasedla odlično 13. mesto oziroma v cilj pritekla kot druga najhitrejša slovenka.
Kljub temu, da je na lanskem maratonu v cilj pritekla kot najboljša slovenka, je bila zadovoljna tudi z letošnjim rezultatom. »Ni mi uspelo izboljšati lanskega rezultata, a glede na zelo naporen zaključek sezone, moram biti tudi s 13. mestom absolutno zadovoljna. Hvala navijačem za spodbudo ob progi, z vami je bilo lažje«, je še dodala Trunkljeva.
Omeniti je treba tudi izjemen uspeh učenke Osnovne šole Stična Pie Lebar, ki je na sobotnem šolskem teku na 1800 metrov, med učenkami osmih razredov, osvojila odlično drugo mesto.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki