Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 20.09.2019


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
Planinsko društvo Polž vas v soboto, 21. 9. 2019, vljudno vabi na Pohod dveh slapov. Dobimo se na Mestnem kopališču Višnja Gora ob 8. uri, prijavnina znaša 5,00 eur in vključuje golaž ter napitek.

V soboto, 21. 9. 2019, se bo odvijal že 3. mednarodni folklorni festival ŠentFolk 2019 z mednarodno udeležbo plesnih skupin iz Srbije, Moldavije, Ukrajine in Slovenije. Ob 9. uri se bodo začele otroške delavnice in nastopi otroških folklornih skupin iz Stične in Šentvida pri Stični. Ob 10.00 uri pa se bodo vse sodelujoče domače in tuje skupine predstavile v povorki po Sokolski ulici v Ivančni Gorici, v okviru katere bo občinstvo deležno še nastopov vseh odraslih folklornih skupin. Osrednja prireditev festivala, ki jo soorganizira Občina Ivančna Gorica, bo v soboto, 21.9.2019, ob 19. uri, v Domu kulture v Šentvidu pri Stični.

Srečanje Stična mladih je narodno srečanje mladih katoličanov, ki bo potekalo v soboto, 20. septembra, s pričetkom ob 9.30 uri. Vsako leto se zbere med 5000 in 8000 mladih.

Kulturno in Turistično društvo Ambrus vabita na Večer pod kozolcem z Gregorjem Čušinom, ki bo potekal v soboto, 21. septembra, ob 18. uri, v Primči vasi pod Matlevim kozolcem.

Jamarski klub Krka Vas vabi v nedeljo, 22. 9. 2019, od 9. ure napre, na »Predstavitev jamarstva na Krki« pri Jami Poltarici v Gradičku pri Krki. Seznanili vas bodo z uporabo jamarske opreme in vrvne tehnike, ki jo uporabljajo za obisk in raziskovanje jam.

Sila živahno bo konec tedna na dirki državnega prvenstva v motokrosu, ki jo 22. septembra 2019, ob 11. uri, v Dolini pod Kalom, organizira AMD Šentvid pri Stični.

Turistični društvi Ambrus in Suha krajina vabita na 4. tradicionalni pohod od A do Ž, ki bo v nedeljo, 22. septembra 2019, s startom ob 13. uri, v Žužemberku.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki