Vesel in slovesen prvi šolski dan na Srednji šoli Josipa Jurčiča

Ivančna Gorica, 04.09.2019


Ponedeljek, 2. septembra, je bil tudi za Srednjo šolo Josipa Jurčiča Ivančna Gorica posebej vesel in slovesen dan. Velika množica dobro razpoloženih dijakov je navdušeno začela novo šolsko leto.
Na šoli so se posebej razveselili kar 81 novincev, ki so izbrali ivanško šolo za svojo. Imajo dva polnoštevilna oddelka gimnazijcev (63 dijakov) in en oddelek ekonomskih tehnikov (18 dijakov). Po več letih imajo letos na šoli znatno povečanje števila dijakov, kar 32 več kot minulo šolsko leto. Skupaj šolo obiskuje 242 dijakov.

Novinci so iz naslednjih občin: 37 iz Ivančne Gorice, 28 iz Grosupljega, 8 iz Trebnjega, 6 iz Dobrepolja in eden iz Mirne. Imajo pa tudi enega tujca. Zelo so veseli velikega števila dijakov iz sosednjih občin Grosuplje in Trebnje.
Po besedah ravnatelja Milana Jevnikarja z velikim veseljem pričakujejo, da se bo rast vpisa nadaljevala tudi v prihodnje. Vsem dijakom, posebej novincem, želijo na šoli odlično počutje in veliko uspehov.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki