Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 14.06.2019


Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani z zborovskim petjem v Šentvidu pri Stični, na katerega ste vljudno vabljeni.
Člani Prostovoljnega gasilskega društva Metnaj vabijo na proslavo ob 90 letnici delovanja društva in prevzema nove garaže. Prireditev bo v soboto, 15. junija 2019, s pričetkom ob 18. uri, z mimohodom gasilskih čet in slavnostnim programom. Po slovesnosti sledi zabava z ansamblom NAVEZA.

V Šentvidu pri Stični pa je vse pripravljeno na 50. Tabor slovenskih pevskih zborov, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 15. in 16. junija 2019. Tudi letos bo ta največja zborovska prireditev v Sloveniji sestavljena iz sobotnega koncerta slovenskih pevskih zborov iz tujine, ter nedeljskega koncerta združenih zborov s TV prenosom Televizije Slovenije. Častno pokroviteljstvo letošnjega tabora je prevzel predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki bo tudi slavnostni govorec.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki