Izpostavljamo

Dobrodelnost naj se nadaljuje: Pošlji sms na 1919 s pripisom KOMBI5

Ivančna Gorica, 04.02.2019


Ne le božični prazniki, vsak dan, še posebej pa dnevi kulture, so lahko priložnost za medsebojno pomoč in sodelovanje. Tako bo v knjižnici v Ivančni Gorici, 7. februarja, ob 10. uri dopoldan, srečanje Društva invalidov ljubljanske pokrajine (ob njihovi 40. obletnici) z domačimi likovniki in otvoritev likovne razstave njihovega člana Damjana Roglja.

POMOČ JE NAJLEPŠI OBRAZ KULTURE

Dan bomo preživeli v družbi z ustvarjalci, ki kljub telesnim omejitvam ne poznajo meja, počastili Prešernov dan, ob tem pa še zbirali sredstva za kombi. Zbiramo jih že sedaj, kultura ima lahko veliko obrazov. Pošljite sms na številko 1919 s pripisom KOMBI5 in tako prispevajte 5 evrov. K članom društva spada veliko naših občanov, zato pomagajmo, saj jim mobilnost pomeni ogromno.

RAZSTAVA NA OGLED V FEBRUARJU

Tokrat pridejo invalidi do knjižnice z dvema starejšima kombijema. Sledil bo krajši kulturni program z županovim pozdravnim nagovorom. Pozdravila nas bosta tudi predsednik Zveze paraplegikov Slovenije Dane Kastelic in predsednica društva Mirjam Kanalec. Prisotni bodo tudi gostje iz Likovnega društva Ferdo Vesel iz Šentvida, pevci učiteljice solo petja Polone Kopač pa bodo izvajali tri pesmi, seveda uvodoma Zdravljico. Razstava bo na ogled v času odprtosti ves februar, že od prvega dalje. Vabljeni.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki