Izpostavljamo

7. Tektonik ultra po Krožni poti Prijetno domače

Ivančna Gorica, 31.01.2019


Medtem ko se bodo pohodniki drugi vikend v maju podali na že 7. pohod po krožni pešpoti Prijetno domače, so se med 19. in 21. januarjem sedmič okrog občine podali tekači, pod vodstvom organizatorja in ultramaratonca iz Šentvida pri Stični Tonija Venclja.
Letošnji Tektonik po poti Prijetno domače je preteklo 8 tekačev: Nataša Robnik, Pija Burja, Berny Čeplak, ter že drugo leto zapored: Marija Trontelj, Borut Rojc, Mateja Duh, Bogdan Duh in Aleš Mars. Trasa je potekala po stezicah Krožne pešpoti Prijetno domače, ki povezuje 12 krajevnih skupnosti in je v celoti markirana ter se izogiba asfaltnim cestam. V treh dneh so s startom in ciljem v Šentvidu pri Stični pretekli okrog 105 kilometrov in sicer v petkovih večernih urah dobrih 21 kilometrov, v soboto dobrih 41 kilometrov ter v nedeljo slabih 43 kilometrov.
Več o posameznih etapah in doživetjih si lahko preberete na blogu Katje Kegl Vencelj, ki je bila prav tako v vlogi organizatorke skupaj s Tonijem Vencljem.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki