Izpostavljamo

Znani so vsi novi predsedniki svetov krajevnih skupnosti

Ivančna Gorica, 20.12.2018


V začetku tedna so v občini Ivančna Gorica potekale še zadnje konstitutivne seje svetov Krajevnih skupnosti Ivančna Gorica, Krka, Metnaj in Zagradec. Na ustanovnih sejah so članom potrdili mandate za naslednje štiriletno obdobje ter med seboj izvolili predsednika krajevne skupnosti.
KS Zagradec
KS Metnaj
Župan Dušan Strnad je po sejah Krajevnih skupnosti Višnja Gora, Sobrače, Šentvid pri Stični, v ponedeljek, 17. decembra 2018, sklical še seji v Metnaju in Zagradcu.

V krajevni skupnosti Zagradec so bili potrjeni mandati naslednjim članom: Martin Plut, Jože Šinkovec, Branko Ferlin, Andrej Pintar, Andrej Sadar, Janez Košak, Robert Zajc, Jože Berdajs, Marko Zupančič, Biljana Gartner, Dušan Pajk, Henrik Perko, Janez Žgajnar, Niko Košak in Primož Erjavec. Po tajnem glasovanju je bila ponovno izvoljena dosedanja predsednica Biljana Gartner.
V Metnaju so bili v svet krajevne skupnosti izvoljeni naslednji člani: Aleš Marn, Aleš Janežič, Marcos Juan Rezelj, Anton Grčman, Franc Berčon, Martin Matoz, Boštjan Štepic, Barbara Maver, Primož Kutnar in Andraž Zorec. Marko Pistotnik pa je na ustanovni seji podal odstopno izjavo. Dosedanjega predsednika KS Metnaj Aleša Pečnika je zamenjal novoizvoljeni Aleš Janežič.
V Krajevni skupnosti Krka so bili potrjeni naslednji člani: Jože Mišmaš, Jože Kozinc, Marija Jurca, Boštjan Fink, Janez Zupanc, Klemen Oblak, Marko Grm, Nataša Zaletelj, Tina Ahlin, Marija Kastelic, Vinko Meglen, Ljubica Romšak, Radoslav Godec, Stanko Podržaj in Franjo Skarlovnik. Za novega predsednika je bil izvoljen Jože Mišmaš, ki je nasledil dosedanjega predsednika Romana Mestnika.

V Krajevni skupnosti Ivančna Gorica so bili potrjeni naslednji člani: Marko Pečnik, Peter Bregar, Albin Pajek, Anton Kralj, Anica Nose, Marija Kek, Iztok Piškur, Aleš Mehle, Drago Kastelic, Metoda Jeras in Tomislav Brčan. Tudi v Ivančni Gorici je predsedniški stolček še naprej zaupan Antonu Kralju.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki