Izpostavljamo

Vas zanima, kako se pravilno lotiti energetske sanacije stavbe (hiše)?

Ivančna Gorica, 23.11.2018


Razmišljate o učinkoviti energetski sanaciji toplotnega ovoja stavbe (zunanjih sten, strehe in talne plošče)? Imamo pravo rešitev za vas – brezplačno delavnico z naslovom Kako se pravilno lotiti energetske sanacije stavbe (hiše)?, na kateri boste izvedeli, kako s čim manjšimi investicijskimi stroški doseči čim večje finančne prihranke pri toplotni oskrbi objekta.

Delavnica, ki bo potekala v Ivančni Gorici in Trebnjem (izberite termin in lokacijo, ki vam bolj ustreza), je namenjena vsem, ki želite svojo stanovanjsko ali poslovno naložbo zavarovati z znanjem in se odločiti na podlagi empiričnih izračunov in najboljših praks, ter vsem, ki želite postati čim bolj energetsko samozadostni in čim manj odvisni od zunanjih dejavnikov.

Kaj boste izvedeli?

Na delavnici bomo največ pozornosti namenili pravilni izbiri debeline izolacije, tipu oken, namestitvi izolacije (na zunanji ali notranji strani) ter pravilni izvedbi konstrukcij s poudarkom na uporabi parne zapore. Prikazan bo praktičen primer preračuna rabe energije za tipično stanovanjsko hišo ter vpliv namestitve izolacije na različne gradbene konstrukcije.

 

Več informacij in prijava


Zakaj ne gre manjkati?

Razlogov, zakaj ne smete zamuditi te delavnice, je res veliko. Naj jih omenimo le nekaj:
  • Ker vas bomo oborožili z znanji, s katerimi boste lažje izbirali in izbrali najboljše ponudbe na trgu (in vas različni prodajalci ne bodo več uspeli prepričati v dražje in manj učinkovite investicije).
  • Ker vam bomo predstavili težave drugih investitorjev, ki jih je nepoznavanje rešitev drago stalo.
  • Ker vam bomo pomagali poiskati prihranke za vaš družinski proračun.

Kdaj in kje?

Delavnica bo izvedena v dveh terminih, na voljo sta vam:
Ivančna Gorica, 29. november 2018 od 17:00 do 18:30
ali Trebnje, 6. december 2108 od 17:00 do 18:30

Prijava je obvezna.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Število mest na posamezni delavnici pa je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Delavnici sta organizirani v okviru operacije Informiranje in ozaveščanje o obnovljivih virih energije in potencialu učinkovite rabe energije za sonaravni razvoj (in.OVE.in.URE), ki jo je na drugem Javnem pozivu za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS STIK v letu 2017 – EKSRP prijavil Inštitut INOVEKS. Operacija bo tekom delavnic oziroma seminarjev ozaveščala javnost o potencialu OVE in URE. S tem bo operacija prikazala kako se lahko z racionalnejšim ravnanjem posameznika in družbe pripomore k zmanjšanju končne rabe energije stavb. Partnerji v operaciji so Ecetera d.o.o., Občina Ivančna Gorica, Občina Trebnje, Občina Dolenjske Toplice in Občina Žužemberk.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki