Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 6. do 8. aprila 2018

Ivančna Gorica, 13.04.2018


Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Letalski klub Šentvid pri Stični ponovno vabi na skakalno/letalni vikend, ki bo potekal med 13. in 15. aprilom 2018 na Letališču v Šentvidu pri Stični. Poudarek bo na učencih in varnosti, verjetno pa bodo »vrgli« tudi kakšen tandem. Poleg tega pa bodo izvajali še panoramske polete po Dolenjski in okolici.
Zavod Prijetno domače in društvo Randonneurs Slovenija v soboto, 14. aprila 2018, organizirata kolesarsko turo CVIČKOV BREVET, s startom med 8. in 9. uro izpred Tržnice Ivančna Gorica. Več informacij na www.randonneurs.si; 041 611 821 (Slavko); 041 437 382 (Miha).

Vabljeni na tekmo ameriškega nogometa (Ljubljana Silverhawks vs. Dacia Vienna Vikings), ki se bo odvijala na nogometnem stadionu v Ivančni Gorici v soboto, 14. aprila 2018, ob 14.30 uri. Ljubitelji ameriškega nogometa boste priča dvoboju slovenskih in avstrijskih državnih prvakov ter vodilnih sil pri razvoju te športne panoge v obeh državah.
Vabimo vas na zadnjo košarkarsko tekmo sezone v skupini za razvrstitev v 4. slovenski ligi, v kateri se bo članska ekipa Cugelj PVC in ALU okna Ivančna Gorica pomerila z ekipo KK Dravograd. Tekma bo na sporedu v soboto, 14. 4. 2018, ob 19. uri, v dvorani OŠ Stična!

Župnijska karitas Šentvid pri Stični ob 10-letnici delovanja vabi na dobrodelni koncert “ODPRI SRCE IN OČI”, ki bo v soboto, 14. aprila 2018, ob 19.30 uri (po večerni sveti maši), v dvorani Župnijskega doma v Šentvidu pri Stični. Prisrčno vabljeni!
MK FIRE GROUP organizira 4. Vztrajnostno dirko avtomatikov do 50 ccm VN PAN JAN v nedeljo, 15. 4. 2018, s pričetkom ob 9. uri. Vabljeni vsi željni zabave in atraktivne dirke v Ivančno Gorico.
Moški pevski zbor Prijatelji prirejajo svoj letni koncert v Osnovni šoli Ferda Vesela v Šentvidu pri Stični v nedeljo, 15. aprila 2018, ob 18. uri. Prijatelji se vam bodo predstavili z slovenskimi narodnimi, narodnozabavnimi in dalmatinskimi skladbami. Gostje na koncertu bodo Klapa Gallus, Ansambel Hec, citrarka Eva Medved, pianistka Špela Sellak in Godba Stična. Dobro petje in vzdušje je zagotovljeno.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki