Izpostavljamo

Letni koncert pevcev ljudskih pesmi Studenček

Ivančna Gorica, 21.03.2018


Pevci ljudskih pesmi in godci ljudskih viž Studenček so v nedeljo, 18. marca 2018, pripravili letni koncert z gosti »Naj ljudska pesem pove«. Koncertu v Kulturnem domu Ivančna Gorica je prisluhnil podžupan Občine Ivančna Gorica, Tomaž Smole.
Tako kot so Studenčki preprosti, tako preprost je bil tudi nedeljski koncert. Pevci ljudskih pesmi Studenček delujejo že trinajsto leto in se vedno radi odzovejo povabilu nastopanja na prireditvah v domači občini. Tako se je nedeljskemu koncertu odzval tudi podžupan Tomaž Smole, ki je v županovem imenu nagovoril prisotne ter jim zaželel lepo poslušanje in prijeten preostanek nedeljskega popoldneva.
V nadaljevanju so se poleg gostiteljev Studenčkov na odru predstavili še stanovalci hiše Novi Paradoks iz Šmarja-Sap, varovanci in plesni par Varstveno delovnega centra Želva iz Ivančne Gorice, Vokalna skupina Stezice, Litijski odmev, Zoran Cilenšek, Viktorija Petek in vsem poznani Korado.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki