Izpostavljamo

Bliža se tradicionalni velikonočni Ivankin sejem

Ivančna Gorica, 16.03.2018


Občina Ivančna Gorica, organizator tržnice v Ivančni Gorici in Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica vabijo na tradicionalni 11. velikonočni Ivankin sejem, ki bo potekal v soboto 24. marca, od 8. do 12. ure na Sokolski ulici v Ivančni Gorici.
Tudi letos bo na osrednjem pomladanskem dogodku na ivanški tržnici na voljo pestra ponudba domačih pridelkov in izdelkov, še posebej pa bodo mikavne stojnice, ki bodo naznanjale prihajajoče velikonočne praznike. Seveda ne bo manjkala tudi bogata ponudba cvetnih butaric, obiskovalci tržnice pa boste lahko z degustiranjem izbrali najboljšo domačo velikonočno šunko.
Sejem bodo popestrili člani Turističnega društva Ivančna Gorica, Pevci in godci ljudskih pesmi Studenček, Ženski pevski zbor Harmonija in Ansambel Urok. Obiskovalci se boste lahko preizkusili tudi v sekanju pirhov, najmlajše pa bo zanimalo krašenje velikonočnih pisanic in izdelovanje cvetja iz papirja.

Pridite v soboto 24. marca v Ivančno Gorico in se prepričajte, kaj premore podeželje občine Ivančna Gorica. Počutili se boste prijetno in domače!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki