Izpostavljamo

»Papirčkarji« iz naše občine na vseslovenski razstavi rož iz papirja

Ivančna Gorica, 15.03.2018


Na Vranskem je ta konec tedna potekala 5. vseslovenska razstava rož iz papirja. V športni dvorani je bilo na ogled več tisoč cvetov iz krep papirja, ki so jih na Vransko prinesli tudi občani Ivančne Gorice. Že tretje leto so se razstave udeležili člani Kulturno športnega društva Dob, svoje unikatne izdelke iz papirja pa je na ogled postavilo tudi Turistično društvo Krka.
Mizo KŠD Dob so krasili zvončki, tulipani, žafrani, hijacinte, narcise, vrtnice, nageljni, mini košarice, klekljane in kvačkane rožice ter rožice iz žab. Glavni izdelek iz papirja pa je bila torta za proslavitev 5. vseslovenske razstave cvetja iz papirja, ki je imela tudi čast nastopiti v programu same prireditve. »Zaradi pozitivnega odziva in naše društvene enotnosti bomo nadaljevali z ohranjanjem kulturne dediščine ter z veseljem še naprej razstavljali svoje izdelke za različne prireditve«, so še sporočili »Papirčkarji« iz Doba.
 


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki