Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 23. do 25. februarja 2018

Ivančna Gorica, 22.02.2018


Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica potekal v znamenju pravljičnega večera v Ambrusu, uprizoritve komedije Zagraška mama in koncerta Pesem preprostih ljudi, ki ga pripravlja radio Zeleni val. Vabljeni!
Literarna skupina Kulturnega društva Ambrus vabi na pravljični večer s HIŠO, KI BI RADA IMELA SONCE. Pravljični večer bo potekal v petek, 23. februarja 2018, ob 17. uri, v Kulturnem domu Ambrus. Dobrodošli vsi otroci, ki imate radi pravljice.

Vabljeni na zadnjo abonmajsko predstavo sezone 2017/18 z naslovom ZAGRAŠKA MAMA v izvedbi Gledališke skupine KD Zagradec, ki bo na sporedu v petek, 23. 2. 2018, ob 20. uri, v Kulturnem domu Muljava.

Radio Zeleni val pa pripravlja tradicionalni 18. koncert PESEM PREPROSTIH LJUDI, ki bo s številnimi narodno zabavnimi ansambli potekal v soboto, 24. februarja 2018, ob 19. uri, v Gostilni Pri Japu.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki