Športno igrišče v Dobu pri Šentvidu tik pred odprtjem

Ivančna Gorica, 28.11.2017


V Dobu pri Šentvidu se ta čas zaključuje projekt izgradnje večnamenskega igrišča za tamkajšnjim gasilskim domom. Bodoče športno igrišče je v teh dneh dobilo asfaltno prevleko in zaščitno ograjo. Pred uradnim odprtjem sledi še montaža ostale opreme in zarisovanje črt.
Na igrišču so že postavljeni stebri za razsvetljavo z reflektorji, ob igralni površini za igranje malega nogometa in košarke, pa bo postavljen še kontejner za sanitarije in spravilo opreme.
Naročnik izgradnje igrišča, ki bo krajanom nudilo odlične pogoje za izvajanje športnih aktivnosti in izvedbo krajevnih prireditev, je Občina Ivančna Gorica, ki je za izgradnjo namenila dobrih sto tisočakov.
Novo igrišče bo slavnostno predano v uporabo, 9. decembra 2017, ob 17.00 uri. Naj omenimo še, da bo na ta dan najmlajše krajane ob 16.30 uri obiskal tudi sveti Miklavž.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki