Izpostavljamo

Natečaj za najboljše oz. najizvirnejše božično-novoletne voščilnice

Ivančna Gorica, 28.11.2017


Člani Sveta za starosti prijazno občino vas vabijo k sodelovanju na Natečaju za najizvirnejše božično-novoletne voščilnice v različnih kategorijah in sicer:
  • predšolska kategorija,
  • osnovnošolska kategorija – prva triada,
  • osnovnošolska kategorija – druga triada,
  • osnovnošolska kategorija – tretja triada,
  • mladinska kategorija in
  • ostala kategorija.
Prijazno vabimo k sodelovanju vse občane Občine Ivančna Gorica, še posebej pa vrtec z vsemi enotami, obe osnovni šoli s podružnicami, srednjo šolo, vzgojno-izobraževalni zavod v Višnji Gori, enoto dnevnega varstva starejših v Šentvidu pri Stični, knjižnico, upokojenska, likovna, kulturna in druga zainteresirana društva.

Prosimo vas, da voščilnice, ki jih boste izdelali v vaših dejavnostih, krožkih in druženjih pošljete na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica do vključno 8. 12. 2017 do 12.00.

Vse prispele božično-novoletne voščilnice bodo razstavljene v predverju sejne sobe Občine Ivančna Gorica. Najboljše oziroma najizvirnejše božično-novoletne voščilnice po izboru komisije Sveta župana za starosti prijazno občino pa bodo predstavljene in tudi simbolično nagrajene na slavnostni seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica v decembru. Vse izdelane voščilnice, razen nagrajenih, bodo skupaj z voščilom za srečno in zdravo novo leto poslane najstarejšim občanom Občine Ivančna Gorica. Da pa bodo novoletne vočilnice uporabne še ob naslednji priložnosti vas prosimo, da na njih ni navedene letnice 2018.

Spoštovani,
vsi smo del iste družbe in vsak izmed nas lahko kaj prispeva. Zavedamo se, da je v izdelavo voščilnic vloženega veliko truda, časa in srčnosti. Cenimo vaše unikatne izdelke in kar je najpomembnejše, voščilnice so pri prejemnikih sprejete s toplino in hvaležnostjo.

Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki