Novo šolsko leto tudi na "Jurčiču"

Ivančna Gorica, 12.09.2017


Tako kot na ostalih šolah, je bilo tudi na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica ob začetku novega šolskega leta veselo in zelo slovesno. Kljub temu da so sprejeli številčno najmanjšo generacijo 37 novincev, ki so se vpisali v gimnazijo, so delo začeli z velikim optimizmom.
Dobro razpoložene prvošolce so že v avli prisrčno sprejeli dijaki višjih letnikov. Nekatere novince, ki so s tem soglašali, so »starejši dijaki« popisali s črko F, ki naj bi bila simbol za »fazana« – novinca. Po uvodnem nagovoru ravnatelja Srednje šole Josipa Jurčiča Milana Jevnikarja, so s svojimi razredniki na razrednih urah začeli spoznavati organizacijo šole, šolsko delo, urnik … in si tudi ogledali šolo.
Po besedah ravnatelja je šolski prostor po pustih počitniških dneh spet oživel. »Lepo je bilo opazovati navdušene, vesele in sproščene mlade ljudi, ki so si imeli toliko za povedati. Veselimo se novih idej, mladostne radoživosti in delavnosti nove generacije, ki je v šolo prinesla svežino in bo še nadgradila dosedanje odlične rezultate in dosežke naše šole«, je še dodal Jevnikar.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki