Izpostavljamo

Zero Tour 2017: Pridi in izkusi e-mobilnost in zeleni turizem skozi lastno izkušnjo

Ivančna Gorica, 31.08.2017


Dogodek Zero Tour 2017, ki bo potekal danes, v petek 1. septembra v Stični, je avtomobilska, turistična in rekreativna prireditev, ki združuje lastnike električnih vozil in vse, ki želijo v prihodnje vstopiti v svet električne mobilnosti. Lastniki bodo delili svoje vsakodnevne izkušnje, prednosti in izzive, ki jim jih prinaša slovenska realnost, obiskovalci pa bodo lahko električna vozila tudi preizkusili.
Prireditev Zero Tour 2017 se začne z zborom udeležencev ob 17.00 pred samostanom Stična. Ob 19.00 bo sledila okrogla miza z naslovom Miti in resnice slovenske poti v družbo trajnostne mobilnosti, na kateri bosta sodelovala tudi slovenski inovator in pionir e-mobilnosti Andrej Pečjak iz inštituta Metron ter direktor Zavoda Zadihaj Teo Bunta, ki se ukvarja z raziskovanjem in promocijo rešitev s področja trajne mobilnosti.

Celoten dogodek bo sledil Zero Waste konceptu in prikazu koncepta okolju prijaznega zelenega turizma, ki uporablja le lokalne vire in ne ustvarja nobenih odpadkov.

Dogodek podpirajo Turistična zveza Slovenije, Društvo za električna vozila DEVS, Občina Ivančna Gorica in številna turistična društva.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki