Izpostavljamo

Ivanški podjetnik prisoten na največjem računalniškem sejmu na svetu

Ivančna Gorica, 17.03.2016


V nemškem Hannovru v teh dneh poteka eden največjih tehnoloških sejmov na svetu - CeBIT. Na sejmu, ki bo potekal do petka in se letos oglašuje kot največji sejem na svetu s področja digitalne ekonomije, so prisotni tudi številni slovenski razstavljavci, ki so pripravljeni ponuditi svoje znanje, drugi pa z veleprodajo želijo osvojiti čim več svetovnega trga.
Na največjem računalniškem sejmu na svetu svoje znanje predstavlja tudi naš občan Marko Kastelic iz Sada, ki kot samostojni podjetniki posluje z imenom ISOFT. Marko je razvil sistem TRACK.SI za sledenje vozil in oseb s pomočjo GPS sistema. »TRACK.SI je v Sloveniji dobro uveljavljen, a je slovenski trg omejen, zato smo za tujino, kjer je velik potencial, različico TRACKSW.COM pripravljeni lokalizirati v poljuben jezik,« je pojasnil Kastelic, ki na sejmu CeBIT išče predvsem trženjske partnerje za različne dele sveta.
Kot je še povedal naš mladi podjetnik Kastelic, je zanimanje za sistem TRACK.SI na razstavnem prostoru v Hannovru nad pričakovanji.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki